3000790503 |
El model agroalimentari i l'alimentació |
2021-2022 |
Jornada / Jornades. Internivells: Ed. Infantil-Primària-Secundària |
|
|
|
13/11/2021 - 13/11/2021 (5 hores) de 9:00h a 13:00h |
|
VT Curs a distància |
|
_ (A distància)  |
|
|
Format |
En línia |
Sincronicitat |
Síncron |
Organització |
ST al Baix Llobregat
|
| |
|
|
| |
Inscripció |
13/09/2021 - 26/09/2021 |
|
|
Descripció i Metodologia: |
Jornada formativa sobre el model agroalimentari i els seus impactes ambientals, especialment sobre la Biodiversitat, i la seva relació amb els horts escolars, els espais verds dels centres i el model agroalimentari.
|
| |
Objectius |
-Analitzar la relació entre el model agroalimentari i els hàbits de consum i alimentació amb la pèrdua de biodiversitat, el canvi climàtic i altres factors ambientals i socials
-Promoure accions per disminuir l’impacte ambiental de la nostra alimentació, a nivell individual i a nivell de centre educatiu
-Promoure bones pràctiques d’agroecologia i d’accions per afavorir i incrementar la biodiversitat als horts escolars i als espais verds desl centres educatius.
|
| |
Continguts |
-El model agroalimentari i els impactes ambientals i socials de la nostra alimentació
-Anàlisi dels factors del model d’alimentació que condiciona el model agrícola
-Bones Pràctiques per avançar cap a l’Agroecologia als horts escolars
|
| |
Formador/a |
Vívian Escoda
|
| |
Avaluació |
- Aprofitament i transferència immediata d'aspectes relacionat amb els continguts de l'activitat formativa.
|
| |
Requisits de certificació |
Assistència a un mínim del 80% de les hores de la formació.
|
| |
Persones destinatàries |
Docents de les escoles adherides al programa Escoles Verdes, tots els nivells
|
| |
E-mail |
dtbaix@xtec.cat
|
| |
|
|